Mediation bij scheidingen

Als het besluit genomen is om uit elkaar te gaan komt er veel op jullie af. Wij helpen jullie tijdens dit proces om op een respectvolle manier uit elkaar te gaan, geven advies en helpen met de administratieve afwikkeling.

Lees verder

Ouderschapsplan conflicten

Is er continue gedoe over de afspraken binnen het ouderschapsplan. Worden afspraken structureel niet nagekomen? Als een ouderschapsplan niet werkt in de praktijk dan is het tijd om samen aan tafel te gaan!

Lees verder

Ruzie over jullie erfenis?

Jullie hebben net iemand verloren. Zonder dat je tijd krijgt het te verwerken moeten er belangrijke beslissingen worden genomen. De verdeling van de erfenis is daar een belangrijk onderdeel van. Maar wat als je samen niet uit de verdeling komt?

Lees verder

Conflicten tussen stiefouders

Wat is de rol van een stiefouder bij de opvoeding van jullie kinderen? Hierover dienen duidelijke afspraken gemaakt te worden tussen de ouders en hun nieuwe partner(s). Ooit al eens gedacht aan een stiefouderplan?

Lees verder

Relatieproblemen

Scheiden of bij elkaar blijven? Iets waar jij nu meer loopt te worstelen maar waar jullie samen over moeten praten. Wat is er nodig om bij elkaar te blijven of is de koek al echt op?

Lees verder

Familieconflicten & Burenruzies

Ruzie binnen de familie of met je buren? Het heeft veel impact op je dagelijks leven. Onderneem dan ook zo snel mogelijk actie voordat die ene druppel de emmer doet overlopen!

Lees verder