Mediation bij ontslag

Conflict over een ontslagzaak? Mediation helpt jullie op een goede manier afscheid van elkaar te nemen. Wij begeleiden jullie in dit proces en zorgen voor een vaststellingsovereenkomst waar jullie beiden achter staan.

Lees verder

Conflicten binnen familiebedrijven

Het raakt je zowel zakelijk als prive, een conflict binnen een familiebedrijf. De dubbele lading maakt het vaak moeilijk om op een goede manier met elkaar te communiceren. Toch moeten jullie er samen uit zien te komen...

Lees verder

Conflicten tussen werknemers

Ruzie tussen medewerkers op de werkvloer hebben vaak verstrekkende gevolgen die niet altijd direct zichtbaar zijn. Meer verzuim, minder productiviteit en slechtere kwaliteit zijn hier voorbeelden van. Hoe hoog laat jij dit werkplekconflict (nog) oplopen?

Lees verder

Arbeidsconflicten

Een arbeidsconflict heeft een hoog risico uit te lopen op langdurig verzuim, ontslag of rechtzaak. Het is daarom belangrijk om snel samen tot een goede oplossing te komen. Wanneer gaan jullie er samen werk van maken?

Lees verder

Conflicten tussen bedrijven

Een conflict met een leverancier, klant of concurrent? De imagoschade bij een dergelijke kwestie kan ernorm zijn. Jullie zijn dus geboden bij een snelle & duurzame oplossing. Wij helpen jullie erbij!

Lees verder

Incasso conflicten

Hoeveel wil jij nog incasseren? Bij een incasso kwestie gaat het letterlijk om de centen. Misschien het enige punt waar jullie het samen wel over eens zijn. Voor alle overige punten zijn wij er om jullie bij te staan.

Lees verder