Landelijke hulp- en advieslijn

Let’s Get 2-Gether participeert in een uniek landelijk initiatief

Nieuwsbericht geplaatst op dinsdag 8 mei 2018

Let’s Get 2-Gether gaat meedoen aan de landelijke ‘Nationale Hulp- en advieslijn bij scheiding en relatieproblemen’ die op woensdag 9 mei om 12.00 uur van start gaat. Door te bellen naar 0900-0609 (90 ct/min) kunnen mensen direct met hun vragen en zorgen over hun scheiding en relatieproblemen terecht bij een deskundige.

Op internet staat veel informatie over scheiden en relatieproblemen. Mensen hebben echter behoefte aan persoonlijk contact en maatwerk zonder dat zij al meteen de stap moeten zetten naar een advocaat, mediator of relatietherapeut. En liefst DIRECT als de nood hoog en acuut is.

De nationale hulp- en advieslijn biedt de mogelijkheid om even te ‘sparren’ met iemand die blanco in de situatie staat en je advies en/of tips kan geven waar je weer mee verder kunt. Daarbij kan het gaan om scheiden of blijven, financiële zaken, zorg voor de kinderen, verdriet, conflicten, hoe je het beste kunt omgaan met je ex-partner, etc..

Waarom deze samenwerking?

Met onze kennis en kunde op het gebied van relatieproblemen & scheidingen willen wij zoveel mogelijk mensen ondersteuning kunnen bieden. Met de inzet van deze hulp- en advieslijn geven wij nu ook de mogelijkheid volledig anoniem contact op te nemen. Hiermee hopen wij een brug te slaan richting een groep mensen die een mogelijke drempel ervaren richting professionele hulp.

Meer informatie of direct contact? Kijk dan op de Nationale Hulp- & Advieslijn website.